Fikret İZGİ - Okul Müdürü

1979 Adana/Ceyhan doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Ceyhan’da tamamladı. 2002 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Adana ili Yüreğir ilçesine bağlı Suluca İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı. Zorunlu hizmetini tamamlamak üzere 2006 yılında Niğde/Çiftlik Murtaza İlköğretim Okuluna ataması yapıldı. 2007 - 2012 yılları arasında Kömürcü Çanakkale Şehitleri ilköğretim okulunda sırası ile müdür yardımcılığı, okul müdür vekilliği yaptı. 2016 yılında Kömürcü Çanakkale Şehitleri Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı.  21/06/2021 tarihinde Süleyman Fethi İlkokulu-Ortaokuluna okul müdürü olarak atası yapılan İZGİ, halen bu görevine devam etmektedir.